Flux de stiri
Spectacol susținut de Ansamblul Artistic "Ciocârlia" []Turneul Internațional de Judo pentru Polițiști și Militari []A XX-a ediție a Salonului de Carte, Muzică și Cadouri - Amplus International Ltd. []Un jandarm din Cluj a doborât recordul mondial la flotări pe dosul palmelor []Rezultatele Campionatului de tenis de masă al MAI []Campionatul de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne []Lansare de carte si film []Concert extraordinar "COLINDĂ DOAMNE, COLINDĂ!" []Campionatul Mondial de Cros al Polițiștilor []Spectacol "PAȘI DE ARTIȘTI" []
Evenimente sportive 2014

Graficul competițiilor interne planificate în perioada aprilie-octombrie 2014

Regulamentul competitiilor sportive planificate în perioada aprilie-octombrie 2014

Spectacol susținut de Ansamblul Artistic "Ciocârlia"

Joi, 10 aprilie, ora 18.00  - sala "Nichita Stănescu"

FLORI DE CÂNTEC ROMÂNESC

Spectacol susținut de Ansamblul Artistic "Ciocârlia".

Iși dau concursul:

Constantin Enceanu, Steliana Sima, Constantin Bahrin, Mariana Ionescu Căpitănescu, Gabriel Dumitru, Gabriela Vladu, Paul Ananie, Georgiana Păduraru, Cristina Gheorghiu, Ionuț Sidău, Maria Stroia, Rodica Anghelescu, Nicolae Datcu, Mihaela Gurău, actrițele Doina Mirea, Doina Ghițescu, Mirel Bria și "Taraful Domnesc", orchestra și corpul de balet ale A.A.C.

Conducerea muzicală: Marian Alexandru.

Coregrafia: Ionel Macrea și Sandu Daniel Toma.

Regia artistică: Marian Ciripan. Realizator: Steliana Sima.      

Turneul Internațional de Judo pentru Polițiști și Militari
Fotografie: În perioada 2-6 aprilie 2014 are loc Turneul Internațional de Judo pentru Polițiști și Militari, dedicat memoriei celor căzuți la datorie. Activitatea se desfășoară în Rusia, la Moscova și se adresează polițiștilor și militarilor din cadrul forțelor armate și ministerelor de ordine publică din 30 de țări. Lotul sportiv al Ministerului Afacerilor Interne este compus din: TOMA Ionuț Cezar (din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență); CREMENE Constantin  (din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române); PETRE Adrian (din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al județului Cluj); PREDA Dumitru Dorel (din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al județului  Buzău) și RADU Remus (din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Brașov).

În perioada 2-6 aprilie 2014 are loc Turneul Internațional de Judo pentru Polițiști și Militari, dedicat memoriei celor căzuți la datorie.


Activitatea se desfășoară în Rusia, la Moscova și se adresează polițiștilor și militarilor din cadrul forțelor armate și ministerelor de ordine publică din 30 de țări.


Lotul sportiv al Ministerului Afacerilor Interne este compus din:

TOMA Ionuț Cezar (din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență); CREMENE Constantin (din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române); PETRE Adrian (din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al județului Cluj); PREDA Dumitru Dorel (din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al județului Buzău) și RADU Remus (din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Brașov).

A XX-a ediție a Salonului de Carte, Muzică și Cadouri - Amplus International Ltd.

Editura Ministerului Afacerilor Interne participă, cu un stand propriu, la cea de-a XX-a ediție a Salonului de Carte, Muzică și Cadouri, organizat de Amplus International Ltd., în parteneriat cu Primăria Municipiului București, Primăria Sectorului 4 și Inspectoratul Școlar al Sectorului 4. 


Evenimentul va avea loc la Palatul Național al Copiilor din București, în perioada 19-23 martie 2014, iar programul de vizitare este următorul :

de miercuri până sâmbătă (19-22 martie): între orele 11.00 – 19.00; duminică (23 martie): 11.00 – 16.00.

 
La standul Editurii M.A.I. sunt prezentate lucrări profesionale din producția proprie, periodice, albume și pliante despre activitatea ministerului.
Această manifestare culturală cuprinde activități variate și de interes pentru marele public precum lansări editoriale; întâlniri cu personalități culturale; spectacole de teatru și de revistă.


De asemenea, Fanfara Jandarmeriei Române va susține un recital, miercuri, 19 martie a.c., începând cu ora 15.00.
Sâmbătă și duminică, începând cu ora 11.00, respectiv 12.00, Ansamblul Artistic "Ciocârlia" al Ministerului Afacerilor Interne va veni în fața publicului prezent la Salonul de carte Amplus International Ltd cu momente muzicale adecvate evenimentului.

Un jandarm din Cluj a doborât recordul mondial la flotări pe dosul palmelor
Un jandarm din Cluj a doborât recordul mondial la flotări pe dosul palmelor.
Adrian Petre a obținut această performanță în cadrul unui eveniment public organizat cu acest scop la Cluj, în cursul zilei de ieri, 16 martie a.c., reușind să facă 631 de flotări în 15 minute. Recordul anterior i-a aparținut britanicului Paddy Doyle care, în anul 2007, a făcut 627 flotări în același interval de timp.
De asemenea, jandarmul clujean deține, începând de anul trecut, recordul național la flotări - 1.419 în 49 de minute.
Adrian Petre practică judo de la vârsta de 10 ani, cu performanțe la nivel național, iar după vârsta de 30 de ani (în prezent are 37 de ani) a devenit medaliat la campionatele mondiale și europene de judo. 
La începutul lunii aprilie 2014, jandarmul Adrian Petre va face parte din lotul care va reprezenta Ministerul Afacerilor Internedin România la Campionatul de Judo pentru Veterani, organizat la Moscova, de Federația Rusă de Judo.
Rezultatele Campionatului de tenis de masă al MAI
Campionii Ministerului Afacerilor Interne la tenis de masă și-au păstrat medaliile și în acest an. Singura surpriză a actualei ediții a Campionatului de tenis de masă al MAI a fost la categoria 35-45 de ani, unde locul I al podiumului a fost ocupat de Nistor Dorel, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al județului Bistrița Năsăud.
Farcaș Dan, angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Sălaj, și-a adjudecat și de această dată primul loc la categoria sub 35 ani, așa cum a făcut și în alți 5 ani care au precedat actuala ediție a Campionatului. Mai mult, Farcaș Dan a obținut 4 medalii de aur la competițiile mondiale, europene și balcanice ale pompierilor sau polițiștilor.
La categoria peste 45 de ani, prima poziție a fost câștigată de Andrecuț Viorel de la Inspectoratul de Poliție al județului Bistrița Năsăud. Participă la Campionatul de tenis de masă al MAI din anul 2000, timp în care și-a alcătuit un palmares format din 10 medalii de aur și trei de bronz.
Prima treaptă a podiumului a fost ocupată, în întrecerea feminină, de Udrea Raluca din cadrul Departamentului de Informații și Protecție Internă, la fel cum s-a întâmplat și anul trecut.
Campionatul de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne a fost organizat de Centrul Cultural al MAI, în perioada 11-14 martie a.c., la Câmpulung Muscel, județul Argeș. În competiție s-au înscris peste 100 de sportivi, angajați ai structurilor ministerului de la nivel central și teritorial.
name
Navigare
· Articole
· Albume foto
· Videoclipuri
· Biblioteca virtuala
· Arhiva
· Contactati-ne
Noutati

 

Calendar 2014

Like Facebook

Ministerul Afacerior Interne

DIRP

C.N.P.

Acte normative - politie

Centrul Multimedia

Revista Pentru Patrie

***

Biblioteca Nationala a Romaniei

Traditii si obiceiuri

statistici
facebook
Pagină generată în 0.01 secunde