Evenimente 2015

Castigatorii celei de-a XXII-a editii a Concursului National de Poezie "Copiii Romaniei creeaza”

* * *

Laureații Festivalului cultural-artistic al studenților și elevilor din instituțiile de învățământ ale M.A.I., ediția a XVII-a

* * *

Graficul competițiilor interne organizate în anul 2015

Regulamente sportive M.A.I. 2015

Cupei Regelui la Oină

Echipa de oina a Poliției de Frontieră Constanța (Frontiera Tomis Constanța) și a Jandarmeriei București (Straja București) se vor întrece sâmbătă, 9 mai 2015, în finala Cupei Regelui, eveniment organizat de Federația Română de Oină.

 
Straja București luptă pentru menținerea titlului de campioană câștigat la ediția din 2014 a Cupei Regelui la Oină.

82 de ani de la nasterea lui Nichita Stănescu

În contextul sărbătoririi a 82 de ani de la nașterea lui Nichita Stănescu, Centrul Cultural al MAI organizează o serie de activități menite să cinstească memoria poetului, cu atât mai mult cu cât Cenaclul literar al MAI poartă numele acestuia.
Președintele Cenaclului literar "Nichita Stănescu" al Ministerului Afacerilor Interne este Aurelian Titu Dumitrescu, angajat MAI, membru al Uniunii Scriitorilor din România și, nu în ultimul rând, discipol al lui Nichita Stănescu.
Manifestările organizate de Centrul Cultural al MAI se vor desfășura la Casa memoriala din Ploiești, astfel:


- În data de 29 martie 2015, ora 10.00, lansarea cărții "Ceva nu e" a Magdei Mirea (angajată a Direcției Generale Anticorupție din cadrul MAI) și depunerea unei coroane de flori la statuia poetului.


- În data de 30 martie 2015, microrecital de muzică folk, pe versurile poetului Nichita Stănescu, susținut de studenții Marius Cozmei și Gabriel Cotețiu din cadrul Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza".

Lansarea volumului Atelierele Police Writer

Editura Ministerului Afacerilor Interne organizează, în data de 19 martie 2015, ora 15.00,la Centrul Cultural al M.A.I., în foaierul "Nicolae Grigorescu", lansarea volumului Atelierele Police Writer, cu prilejul aniversării Zilei Poliției Române.
Lucrarea realizată de Editura M.A.I., în format electronic, cuprinde creațiile studenților Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" și ai Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul", care au participat la Atelierele Police Writer, susținute de scriitori de romane polițiste. Activitatea a avut în vedere inițierea studenților în particularitățile genului polițist, stabilind, de acord, teme pentru redactarea unor povestiri polițiste, care au fost premiate cu prilejul deschiderii celei de-a XVIII ediții a Salonului de carte juridică, polițistă și civică al M.A.I.
Autorii povestirilor polițiste incluse în volum sunt următorii:

Lavinia Drăgoescu, Georgiana Sandu, Bogdan Martiniuc, Anca-Mirela Cusma, Georgian-Ionuț Stan – Facultatea de Poliție și Lucian-Cristian Mircea – Facultatea de Pompieri – Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”; Alexandra Benchea, Cornelia Bîgiu, Marian Cosmin Burcea, Marius Dina, Dănuț Cristian Pop, Carmen Radu, Constantin Marian Stănică – Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”.
Participă scriitorii Nicolae Rotaru și Petre Crăciun
Intrarea este liberă.

Campionatul de Tenis de Masă al Ministerului Afacerilor Interne

Biroul Coordonare Activitati Sportive din cadrul Centrului Cultural MAI a organizat, în perioada 17-20 martie 2015, la Buzău, etapa finală a Campionatului de Tenis de Masă al Ministerului Afacerilor Interne.
La ediția din acest an s-au înscris 90 de sportivi, angajați MAI, competiția reprezentând și o modalitate de selecție a lotului care va reprezenta Ministerul Afacerilor Interne din România la Campionatul European de Tenis de Masă al Polițiștilor ce va avea loc în această primăvară, la Varna – Bulgaria.
Concursul se desfășoară, la masculin, pe categorii de vărstă, iar la feminin întrecerea nu presupune limită de vârstă.
Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne

În data de 11 martie 2015 a avut loc festivitatea de deschidere a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, ediția 2015.
Competiția s-a desfășoarat la Deva, în perioada 11-13 martie a.c., fiind organizată de Centrul Cultural al MAI – Biroul Coordonare Activități Sportive. 
În concurs s-au înscris 94 de sportivi, angajați ai Ministerului Afacerilor Interne din cadrul structurilor centrale, dar și teritoriale.
Campionatul de Judo al MAI se desfășoară pe categorii de vârstă și greutate.
Facebook
Navigare
· Articole
· Albume foto
· Videoclipuri
· Biblioteca virtuala
· Arhiva
· Contactati-ne
Noutati

Like Facebook

Ministerul Afacerior Interne

C.N.P.

Acte normative - politie

Centrul Multimedia

***

Biblioteca Nationala a Romaniei

Traditii si obiceiuri

statistici
facebook
Pagină generată în 0.03 secunde